Privat fotoworkshop Gothenburg

Sverige,Göteborg

Photography tour Private phototour

Photography tour Private phototour – Köp ett vykort eller följ med oss på denna fotoinspirerande tur genom några av Göteborg´s mest fotograferade platser. Staden bjuder på fantastiska vyer och natursköna promenader.

Vill du se några av de mest fotograferade platser och vyer i staden och få med dig bra bilder hem till albumet så är detta oslagbart. Om du reser i grupp eller med din familj så är en privat fototur perfekt för att utforska den vackra staden. Fördelen med en privat grupp är att tempot är lägre och du har mer tid för frågor under turen.

I början av turen går vi igenom grunderna på kameran för att alla ska känna sig bekväma med viktiga inställningar. Vår fotograf och guide visar dig hur du fångar magin i staden och ger dig tips & tricks för att göra bilden bättre. Även om du är en glad amatör eller en fotograf på semester kommer denna 3 timmars tur att ge något för alla. Vi går igenom hur du komponerar en bild, använder ett histogram och många andra bra tips på vägen. Under turen går vi igenom bilder i kameran och ger dig feedback hur du utvecklar din fotografering. Självklart får du även historia berättad om platserna vi besöker.

Vi träffas vid Slussen och turen slutar vid de centrala delarna för din bekvämlighet. När du kommer hem är turen inte klar… Ladda upp dina bästa bilder och delta i våran fototävling där du kan vinna fina priser.

Under eller efter turen kan du alltid skicka ett vykort genom vår tjänst Postify, mottagaren får då ett riktigt vykort sänt till sig med din bild eller så finns färdiga motiv att välja på.