Photography tour Stockholm ”Private phototour”

Sverige,Stockholm

Photography tour ”Private phototour”

Photography tour ”Private phototour” – Boka en privat fototur när du besöker Stockholm och låt dig inspireras av det bästa som erbjuds både fotografiskt och sightseeing. Du får en egen professionell fotograf med dig på en av våra inspirerande turer i staden.

Nu kan du som reser i grupp eller med din familj gå med oss på en privat fototur. Våra turer är även utmärkta för dem som vill se några av dem mest fotograferade platserna och vyerna i staden. Fördelen med en privat grupp är att tempot är lägre och ni har mer tid för frågor under turen.

När du planerar ett besök så vill man oftast se det bästa sevärdheterna och det får du serverat när du bokar med oss.Våra professionella fotografer guidar er på en tre timmars fototur i storstaden. Ni lär er allt ifrån komposition, exponering, hitta motiv och all tänkbar kamerateknik. Ni får se vackra panoraman över staden till smala gränder i gamla staden.

Ni kommer att få se många fina platser där ni kan ta lika fina bilder som ni ser på vykorten. Vid hemkomst kan ni jämföra bilder och inställningar ni har fotograferat med. Detta gör att ni kommer att utveckla bildseende och fototeknik snabbare.

Vi kan skräddarsy turen om ni har speciella önskemål, kontakta oss gärna så gör vi en speciell tur bara för er.